Lipsă de omenie, în Neamţ: Bărbat fără adăpost, rănit de o petardă aruncată intenţionat

Poliţiştii din Neamţ caută doi tineri care au aruncat o petardă spre un bărbat de 54 de ani, fără adăpost, aflat într-o clădire dezafectată din Piatra Neamţ. Acesta a ajuns la spital pe jos, îngheţat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

704 afișări
Imaginea articolului Lipsă de omenie, în Neamţ: Bărbat fără adăpost, rănit de o petardă aruncată intenţionat

Lipsă de omenie, în Neamţ: Bărbat fără adăpost, rănit de o petardă aruncată intenţionat

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că bărbatul în vârstă de 54 de ani, cu traumatisme la mâini provocate de explozia unei petarde a mers singur la spital.

Poliţiştii au fost sesizaţi de medici despre acest caz, de Crăciun. Bărbatul de 54 de ani a fost operat la o mână din cauza rănilor provocate de petardă.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că bărbatul era într-o clădire dezafectată din Piatra Neamţ, iar doi tineri au intrat peste el, au aprins o petard şi au aruncat-o către victimă, după care au fugit.

Cazul a fost prezentat şi pe grup Facebook.

"În a doua seară de Crăciun, la spital a fost adus un om al străzii în stare foarte gravă. Câţiva tineri minori, fete şi băieţi, i-au pus acestui biet om o petardă cu trei focuri în sân, iar acesta când a vrut să o scoată, i-a explodat în mână. Nefiind de ajuns, l-au mai şi bătut! Bietul om, după ce că e necăjit, acum, după operaţie, a rămas fără un deget. A ajuns la spital pe picioarele lui, îngheţat de frig, încălţat cu o pereche de tenişi. I-a dat Dumnezeu putere. Nu este un om care cerşeşte, munceşte şi el pe unde poate, pentru a-şi asigura o pâine. Nu îmi vine să cred că nu mai există milostenie, iubire de semeni, respect, milă. De ce trăim într-o astfel de lume! Ce se întâmplă cu viitorii noştri copiii? Ce suflet au?", a scris autorul postării.

Surse judiciare au declarant că bărbatul nu ar avea locuinţă şi din acest motiv s-ar fi aflat în clădirea dezafectată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici