Lista farmaciilor din ţară care testează gratuit pentru COVID-19

Peste 100 de farmacii din ţară testează gratuit pentru COVID-19. 12 dintre acestea sunt în Bucureşti.

12943 afișări
Imaginea articolului Lista farmaciilor din ţară care testează gratuit pentru COVID-19

Lista farmaciilor din ţară care testează gratuit pentru COVID-19

Potrivit unui ordin al ministrului Sănătăţii privind activitatea de testare în farmacii comunitare şi oficine comunitare rurale, utilizând teste antigenice rapide pentru diagnosticarea infecţiei cu SARS-CoV-2, testarea se realizează prioritar cu teste obţinute de la Ministerul Sănătăţii, prin direcţiile de sănătate publică judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, în limita stocului disponibil.

În România sunt, în acest moment, 106 farmacii care testează gratuit pentru COVID-19, dintre care 12 în Bucureşti.

19 sunt în Prahova, 13 sunt în Cluj, câte 10 în Constanţa şi Iaşi şi 2 în Timiş.

 

 

28.09.2021_farmacii-avizate-pt-testare (1) (1) by Mediafax.ro on Scribd

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici