Liviu Dragnea, de 2 ani în închisoare. Fostul lider PSD mai are o şansă de eliberare condiţionată în anumite condiţii

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, mai are o şansă de a fi eliberat condiţionat dacă i se va aproba cererea de strămutare a dosarului, care se va judeca în 14 iunie, a declarat, joi, avocatul Flavia Teodosiu. Dragnea a împlinit, joi, 2 ani de când se află în închisoare.

1880 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, de 2 ani în închisoare. Fostul lider PSD mai are o şansă de eliberare condiţionată în anumite condiţii

Liviu Dragnea de 2 ani în închisoare. Fostul lider PSD mai are o şansă de eliberare condiţionată dacă i se aprobă cererea de strămutare

Avocatul lui Liviu Dragnea a spus, joi, la Antena 3, că fostul lider PSD are o nouă şansă de a fi eliberat condiţionat dacă i se aprobă cererea de strămutare a dosarului.

„Dacă această strămutare va fi admisă, această hotărâre va fi desfiinţată (...). În continuare considerăm că această contestaţie trebuia admisă, iar domnul Dragnea trebuia pus în libertate astăzi (joi – n.r.). (...) Probabil cererea noastră de strămutare este foarte bine întemeiată şi probabil că cineva de la Curtea de Apel Bucureşti va aprecia şi va decide în mod corect faptul că la Tribunalul Bucureşti lucrurile s-au decis ca atare”, a spus avocatul.

Teodosiu a mai spus că în situaţia în care se admite cererea de strămutare, care se va judeca în 14 iunie la Curtea de Apel Bucureşti hotărârea de joi, prin care s-a respins eliberarea condiţionată va fi desfiinţată prin efectul legii.

Această contestaţie respinsă astăzi va fi practic rejudecată de un alt tribunal care se află în circumscripţia Curţii de Apel Bucureşti.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne în închisoare. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea fostului lider al PSD de eliberare condiţionată.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dragnea,
strămutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici