Liviu Negoiţă şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat la conducerea Primăriei Sectorului 3

Democrat-liberalul Liviu Negoiţă, primarul în funcţie al Sectorului 3, şi-a depus, miercuri, dosarul de candidatură pentru un nou mandat, având ca obiectiv, conform unui comunicat, implementarea standardului de viaţă european la nivelul comunităţii pe care o conduce.

248 afișări
Imaginea articolului Liviu Negoiţă şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat la conducerea Primăriei Sectorului 3

Liviu Negoiţă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Liviu Negoiţă îi asigură pe cei 468.510 de locuitori ai Sectorului că va continua liniile de management pe toată infrastructura comunităţii, politica serviciilor sociale de calitate, protecţia mediului, siguranţa cetăţeanului, va consolida perspectivele tinerilor şi ale întreprinzătorilor, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, MEDIAFAX.

"Am încredere în locuitorii Sectorului 3 că vor aprecia la justa valoare realizările petrecute pe raza Sectorului nostru în perioada 2004-2012. Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat, pentru a le asigura tuturor cetăţenilor Sectorului 3 un nivel de trai de care să fie mulţumiţi, respectiv o viaţă cu adevărat confortabilă. Vreau să continuăm împreună pentru Sectorul 3", a declarat primarul Liviu Negoiţă, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici