Liviu Pop: Există în bugetul ministerului sume suficiente pentru plata integrală a salariilor

Ministrul Liviu Pop a reiterat, luni, ideea potrivit căreia există în bugetul Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN) sume suficiente pentru plata integrală a salariilor personalului din învăţământ.

180 afișări
Imaginea articolului Liviu Pop: Există în bugetul ministerului sume suficiente pentru plata integrală a salariilor

Liviu Pop: Există în bugetul ministerului sume suficiente pentru plata integrală a salariilor

"Există în bugetul Ministerului Educaţiei Nationale sume suficiente pentru plata integrală a salariilor pentru personalul din învăţământ. Sunt acoperite şi majorările salariale din ianuarie şi martie anul aceata. Avem cuprinse şi sumele pentru plata dobânzilor, a tichetelor de vacanţă, precum şi a Legii 85", a scris, luni, pe Facebook, ministrul în exerciţiu al Educaţiei.

Liviu Pop a precizat că nu se pune problema disponibilizărilor din sistem şi că, la acest moment, nu sunt date exacte privind numărul real al elevilor şi studenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici