Locuri de muncă pentru tineri profesionişti, la târgul de carieră din Bucureşti

Peste 100 de companii de top oferă aproximativ 3.000 de locuri de muncă pentru tinerii profesionişti care au mai puţin de şapte ani de experienţă, în cadrul celei de-a patra ediţii a târgului de carieră "Angajatori de top" care se va deschide vineri, la Bucureşti.

17 afișări
Imaginea articolului Locuri de muncă pentru tineri profesionişti, la târgul de carieră din Bucureşti

Locuri de muncă pentru tineri profesionişti, la târgul de carieră din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

La cea de-a patra ediţie a târgului de carieră de la Bucureşti s-au înscris 114 companii de top, care vor oferi circa 3.000 de locuri de muncă tinerilor profesionişti.

În cadrul târgului, desfăşurat vineri şi sâmbătă, la Sala Palatului, vor fi lansate 20 de programe speciale de recrutare pentru absolvenţi cu pregătire în domeniul economic, IT&C şi tehnic şi vor fi organizate 28 de workshopuri de carieră, susţinute de companiile prezente la eveniment.

Totodată, tinerii interesaţi de audit, taxe sau consultanţă pot afla care sunt ofertele de joburi ale celor mai mari companii din domeniu.

Potrivit organizatorilor, domeniile cel mai bine reprezentate cu locuri de muncă vacante sunt inginerie (350), audit şi consultanţă (500), financiar-contabilitate (600), construcţii (200), resurse umane şi marketing (400), vânzări (250), telecom (300) şi IT (400).

Tinerii profesionişti interesaţi pot participa şi la două workshopuri - Tehnologii IT&C de viitor şi Strategii de carieră în consultanţă -, în cadrul cărora pot discuta cu specialiştii din domeniu despre tendinţele pe plan global în fiecare dintre cele două industrii şi cum trebuie să se pregătească pentru a evolua în carieră în funcţie de aceste tendinţe.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului, companiile participante vor prezenta aproximativ 900 de joburi în cele două domenii, seminariile având ca scop ajutarea tinerilor în alegerile pe care le fac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici