Logodnica lui Mircea Stănescu şi prieteni ai acestuia, audiaţi la Poliţia Capitalei

Logodnica lui Mircea Stănescu, prieteni şi cunoscuţi ai acestuia sunt audiaţi, marţi, la Poliţia Capitalei, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, comisarul Christian Ciocan.

84 afișări
Imaginea articolului Logodnica lui Mircea Stănescu şi prieteni ai acestuia, audiaţi la Poliţia Capitalei

Logodnica lui Mircea Stănescu şi prieteni ai acestuia, audiaţi la Poliţia Capitalei

Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier petrecut în circumstanţe neclare la sfârşitul anului trecut, a fost descoperit împuşcat în cap, luni seară, într-un apartamentul din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Capitalei, Oana Bălaşa, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că locuinţa în care Mircea Stănescu a fost găsit împuşcat era folosită ocazional ca birou, unde erau depozitate foarte multe bunuri (aparatură, telefoane).

Anchetatorii au găsit uşa metalică a locuinţei încuiată din interior, iar ferestrele, care aveau gratii, erau asigurate cu lacăte, neexistând urme de efracţie, a precizat purtătorul de cuvânt.

Potrivit acestuia, în momentul în care a fost găsit mort, Mircea Stănescu era îmbrăcat într-o cămaşă, iar din primele investigaţii rezultă că glonţul a pătruns de la stânga la dreapta în zona tâmplei. Anchetatorii au mai stabilit că fostul deputat dormise cu o seară înainte de incident la logodnica sa.

Luni seară, anchetatorii i-au audiat pe avocatul Cătălin Dancu, cel care a descoperit cadavrul lui Mircea Stănescu, pe vecini şi alţi martori.

Primele analize făcute în cadrul autopsiei lui Mircea Stănescu arată că acesta s-a sinucis, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, directorul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), Dan Dermengiu.

"Autopsia este în curs, dar după primele analize reiese clar că toate elementele de autopsie întăresc ideea decesului prin sinucidere", a precizat Dermengiu.

Criminaliştii au recoltat probe de la cadavru şi de la locul unde a fost găsit mort, iar rezultatele acestora vor fi comparate şi cuprinse în raportul final medico-legal în cazul lui Mircea Stănescu.

Directorul INML a mai spus că în prezent criminaliştii verifică dacă pulberea găsită pe mâna lui Mircea Stănescu este aceeaşi cu cea de pe tâmplă, locul unde s-a împuşcat. În cadrul autopsiei urmează să fie făcute şi analize toxicologice.

Citeşte şi:

Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, găsit împuşcat în locuinţa sa

Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier

Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, pus sub acuzare

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici