Lotul Calafat: 23 de poliţişti de frontieră, arestaţi preventiv pentru corupţie

23 de agenţi din cadrul Poliţiei de Frontieră Calafat au fost arestaţi preventiv pentru corupţie de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj.

314 afișări
Imaginea articolului Lotul Calafat: 23 de poliţişti de frontieră, arestaţi preventiv pentru corupţie

Lotul Calafat: 23 de poliţişti de frontieră, arestaţi preventiv pentru corupţie

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, emis joi, procurorii au dispus, marţi şi miercuri, reţinerea pe o durată de 24 de ore a 23 de inculpaţi - agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi altele din Codul Penal.

Cei 23 de inculpaţi au fost prezentaţi, miercuri, Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj emiţând în aceeaşi zi mandate de arestare pe o durată de 30 de zile pe numele agenţilor.

Parchetul precizează că, pentru a nu fi periclitată buna desfăşurare a activităţii de urmărire penală, nu este oportun acum să fie comunicate alte informaţii, urmând ca imediat ce stadiul anchetei va permite, acestea să fie făcute publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici