Lucian Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, ci de una prudentă

  • Bode a spus că autorităţile vor fi atente în continuare la campania de vaccinare şi la cazurile noi de îmbolnăvire.
88 afișări
Imaginea articolului Lucian Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, ci de una prudentă

Lucian Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, ci de una prudentă

Bode a spus, sâmbătă, pe Autostrada Transilvania A3, la nodul rutier Nădăşelu, că autorităţile vor fi atente în continuare la campania de vaccinare şi la cazurile noi de îmbolnăvire.

„Aceşti doi indicatori îi vom avea în permanenţă în atenţie. Una din reglementările hotărârii de Guvern de ieri vizează cine verifică respectarea măsurilor şi mai ales care sunt obligaţiile celor care organizează evenimente. Responsabil pentru verificarea respectării măsurilor este Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Ministerul Sănătăţii. (...) Aşadar, astăzi nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Acesta i-a îndemnat pe români să respecte în continuare toate măsurile de protecţie sanitară.

„În continuare vor fi controale acolo unde restricţiile sunt menţinute”, a adăugat Bode.

Sâmbătă în România este prima zi de relaxare, ceea ce presupune că nu mai purtăm mască în aer liber şi putem merge la spectacole şi la activităţi sportive, în anumite condiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici