Lucrările pe lotul 2 al autostrăzii de centură a Capitalei încep săptămâna viitoare

Lucrările de execuţie pe lotul 2 al autostrăzii de centură a Capitalei încep săptămâna viitoare, a anunţat vineri Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

182 afișări
Imaginea articolului Lucrările pe lotul 2 al autostrăzii de centură a Capitalei încep săptămâna viitoare

Sorin Grindeanu, Facebook

Sorin Grindeanu susţine că firma de construcţii are pregătite stocuri de materiale şi de elemente prefabricate pentru începerea lucrărilor. Sunt disponibile astfel 428 de grinzi de poduri, 320 de prefabricate podeţe, 400.000 metri cubi de balast şi 3.258 tone de armătură.

Lotul 2 al A0 Nord are o lungime de 19 kilometri şi traversează localităţile Corbeanca, Baloteşti, Tunari, Dascălu, Ştefăneştii de jos şi Afumaţi.

Pe acest tronson vor fi construite 9 pasaje, două poduri (peste râul Moştiştea şi râul Pasărea), un nod rutier la intersecţia cu DN1 Bucureşti - Ploieşti, un nod rutier la intersecţia cu A3 Bucureşti - Braşov, o parcare de scurtă durată, un spaţiu de servicii şi un centru de întreţinere şi control.

Lucrările trebuie finalizate în vara anului 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici