Lucrările pentru renovarea şi consolidarea Corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur, atribuite

Lucrările de proiectare şi execuţie pentru renovarea şi consolidarea Corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur au fost atribuite, a anunţat miercuri primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

134 afișări
Imaginea articolului Lucrările pentru renovarea şi consolidarea Corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur, atribuite

Lucrările pentru renovarea şi consolidarea Corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur, atribuite

Conform acestuia, printre lucrările care se vor efectua se numără consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat, consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică.

Lucrările vor fi executate de Asocierea Terra Gaz Construct şi Construcţii Erbaşu, iar pentru serviciile de supervizare şi dirigenţie de şantier a fost declarată câştigătoare oferta Asocierii Daio Total Construct SRL şi Consultanţă Construcţii Iordan SRL.

Cele două clădiri vor fi renovate cu fonduri PNRR.

Valoarea finanţării nerambursabile este de 35,3 milioane lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici