Lucrezi la stat sau în privat? Ce salariu vei câştiga în 2011!

Dacă 2010 a fost anul celebrelor tăieri de salarii de la stat cu 25% şi al îngheţării lefurilor în sectorul privat, pentru 2011 se întrevede o uşoară revenire pe piaţa muncii, inclusiv în ceea ce priveşte salariile.

33 afișări
Imaginea articolului Lucrezi la stat sau în privat? Ce salariu vei câştiga în 2011!

Lucrezi la stat sau în privat? Ce salariu vei câştiga în 2011! (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Deşi autorităţile atenţionează că în instituţiile publice vor continua concedierile, chiar dacă nu la nivelul celor de anul trecut, Guvernul a promis salarii mai mari cu 15% pentru bugetari. Şi la privat salariile vor creşte uşor anul acesta, după ce sindicatele şi patronatele au negociat un salariu minim pentru 2011 mai mare cu 100 de lei faţă de cel de anul trecut.

Citeşte mai multe despre salariul din 2011 pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici