Ludovic Orban: Promisa creştere de 25% a salariului net, o noua minciună gogonată a Guvernului PSD-ALDE

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că majorarea artificială a salariului minim brut riscă să afecteze zeci de mii de companii care nu au resurse pentru a creşte salariile, afirmând că promisa creştere de 25% a salariului net, în administraţia centrală, este o minciună gogonată.

143 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Promisa creştere de 25% a salariului net, o noua minciună gogonată a Guvernului PSD-ALDE

Orban: Promisa creştere de 25% a salariului net, o noua minciună gogonată a Guvernului PSD-ALDE

„În mediul privat, peste 50% dintre angajaţi nu au salariile brute mărite, astfel încât să aibă garanţia contractuală ca salariul net nu va scădea faţă de cel de anul trecut. Majorarea artificială a salariului minim brut riscă să afecteze zeci de mii de companii care nu au resursele pentru a majora salariile”, a scris preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

Ludovic Orban a afirmat că, în administraţia centrală, promisa creştere de 25% a salariului net se dovedeşte a fi doar o noua minciună gogonată a guvernului PSD-ALDE.

„Iar în administraţia locală, pentru a putea menţine salariile nete de anul trecut, primăriile trebuie să crească bugetul alocat cheltuielilor de personal cu 21%, asta în condiţiile în care au fost literalmente jefuite de guvern prin OUG 79 şi prin legea bugetului de stat. Majoritatea primariilor fie vor reduce salariile, fie vor da afară o parte dintre angajaţi. Asta este atitudinea PSD faţă de românii care îşi câştigă existenţa prin munca cinstită, de dispreţ şi batjocură. Şi asta se întâmplă după un an cu o creştere economică de 7%...”, a adăugat Orban.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici