Luna ianuarie aduce temperaturi blânde, dar şi ploi însemnate

Temperaturile în următoarea jumătate a lunii ianuarie vor scădea rar sub zero grade în timpul zilei, urcând chiar şi la 10 grade în sudul ţării. În schimb, vom avea parte de ploi mocăneşti care vor ţine şi câte trei zile la rând.

37 afișări
Imaginea articolului Luna ianuarie aduce temperaturi blânde, dar şi ploi însemnate

Luna ianuarie aduce temperaturi blânde, dar şi ploi însemnate (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Perioada de încălzire a vremii va continua pe parcursul întregii săptămâni, când se vor înregistra temperaturi pozitive în majoritatea regiunilor ţării, pe timp de zi. În Bucureşti temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 6 - 7 grade Celsius, cele de pe timpul nopţii situându-se în jurul valorii de zero grade.

De luni, 17 ianuarie, vremea se va răci din nou, coborând spre temperatura îngheţului, pentru ca marţi, 18 ianuarie, să avem maxime de - 3 grade, în Capitală, cu minime de - 8 grade Celsius. Valul de frig va persista până sâmbătă 21 ianuarie, când vremea începe să se încălzească din nou, ajungându-se duminică 22 ianuarie şi luni 24 ianuarie la maxime de patru, respectiv şapte grade Celsius. Totuşi, încălzirea vremii va fi însoţită de precipitaţii, în special în formă de ploaie şi lapoviţă. Până pe 21 ianuarie, cel puţin în Capitală, vom avea parte de nori şi ceaţă, însă posibilitatea de a se produce precipitaţii este redusă.

Citeşte mai multe despre starea vremii în luna ianuarie pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici