Lupaşcu: A fost o perioadă în care magistraţii plecau cu fruntea sus la pensionare

Judecătorul Dan Lupaşcu a declarat, joi, că a fost o perioadă în care magistraţii plecau cu fruntea sus la pensionare, iar în ultima perioadă ei pleacă în huiduielile unora, afirmaţie făcută după ce CSM a luat act de cererea de pensionare a Angelei Hărăstăşanu.

43 afișări
Imaginea articolului Lupaşcu: A fost o perioadă în care magistraţii plecau cu fruntea sus la pensionare

Lupaşcu: A fost o perioadă în care magistraţii plecau cu fruntea sus la pensionare (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Afirmaţia magistratului Dan Lupaşcu a stârnit discursurile altor membri ai Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pe tema pensionării judecătorilor şi procurorilor.

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act de cererea de pensionare a Angelei Hărăstăşanu, membrii Consiliului mulţumindu-i pentru activitatea colegială din cadrul CSM, judecătoarea fiind impresionată de cuvintele adresate de aceştia.

Angela Hărăstăşanu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) şi judecător la Curtea de Apel Braşov, şi-a depus cererea de pensionare.

Judecătoarea şi-a făcut solicitare de a intra în Baroul Braşov ca avocat, cerere care i-a fost admisă încă de la sfârşitul anului trecut, potrivit unor surse din magistratură.

În urma pensionării Angelei Hărăstăşanu, judecătorii din raza Curţii de Apel Braşov trebuie să îşi aleagă un alt membru în Consiliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici