Macron şi Scholz îl ameninţă pe Putin: „Dacă există o agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, va exista şi un răspuns”

  • Cancelarul german Olaf Scholz s-a întâlnit cu preşedintele francez Emmanuel Macron.
  • Ambii lideri spun că vor o Europă puternică şi suverană.
  • „Ne aşteptăm la paşi clari din partea Rusiei, pentru a detensiona situaţia cu Ucraina”, a afirmat cancelarul Germaniei.
13500 afișări
Imaginea articolului Macron şi Scholz îl ameninţă pe Putin: „Dacă există o agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, va exista şi un răspuns”

Macron şi Scholz îl ameninţă pe Putin: „Dacă există o agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, va exista şi un răspuns”

„Am văzut că o agresiune împotriva Ucrainei ar avea un preţ foarte mare, pe asta există un acord cu aliaţii noştri din NATO şi din Uniunea Europeană”, a afirmat neamţul.
 
„Cu Rusia, nu trebuie să abandonăm niciodată dialogul, un dialog solicitant care să fie purtat în diferite formate”, a spus preşedintele francez, Emmanuel Macron.
 
„Dacă va exista o agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, va exista un răspuns şi costul va fi foarte mare pentru Moscova”, a precizat preşedintele francez.
 
Vehement, Macron a precizat că „pregătim o reacţie comună în caz de agresiune”.
 
Cancelarul german a completat: „Suntem de acord că o agresiune militară a Rusiei împotriva Ucrainei ar avea consecinţe grave, este important să lucrăm împreună bilateral, la nivelul UE, NATO şi OSCE”.
 
„Vedem o multiplicare a actelor de destabilizare ale Rusiei împotriva diferitelor state suverane care făceau parte din Uniunea Sovietică”, a menţionat Macron, pe un ton ascuţit, în timp ce germanul a avut un ton mai moderat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici