MAE, anunţ pentru românii care călătoresc în Rusia: Traficul de pe aeroportul din Rostov-pe-Don ar putea fi reluat luni

Românii care călătoresc în Rusia sunt informaţi că, în urma incidentului aviatic de sâmbătă, aeroportul din Rostov-pe-Don se menţine închis, iar traficul ar putea fi reluat luni, începând cu ora 7.00.

382 afișări
Imaginea articolului MAE, anunţ pentru românii care călătoresc în Rusia: Traficul de pe aeroportul din Rostov-pe-Don ar putea fi reluat luni

MAE, pentru românii care călătoresc în Rusia: Traficul de pe aeroportul din Rostov-pe-Don ar putea fi reluat luni

Reprezentanţii autorităţilor locale au afirmat că, în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, aterizarea unor aeronave va avea loc pe aeroportul din Krasnodar, urmând ca pasagerii să fie transportaţi la Rostov pe Don cu alte mijloace, cel mai probabil auto, precizează Ministerul Afacerilor Externe.

Un avion al companiei low-cost FlyDubai s-a prăbuşit sâmbătă în sudul Rusiei. Compania aeriană a anunţat sâmbătă dimineaţa, într-un comunicat, că nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii aeronavei. La bord se aflau 55 de pasageri - 33 de femei, 18 bărbaţi şi patru copii - şi şapte membri ai echipajului, potrivit companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici