MAE anunţă că peste 100 de români vor fi aduşi din Veneţia luni seara

  • Ministerul Afacerilor Externe anunţă că luni seara revin în ţară 109 cetăţeni români
  • Românii vor fi aduşi cu o cursă charter din Veneţia
  • Aceştia revin în ţară după ce au fost afectaţi de criza din Italia
3023 afișări
Imaginea articolului MAE anunţă că peste 100 de români vor fi aduşi din Veneţia luni seara

Sursa foto: Profimedia

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, 109 români vor reveni în ţară luni seara.

„În continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe şi ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor pentru facilitarea revenirii în ţară a cetăţenilor români, nerezidenţi, care sunt lucrători sezonieri, afectaţi de restrângerea drastică a activităţilor economice în care erau angrenaţi în Italia, precum şi a cetăţenilor români care se află în Italia în situaţii deosebite, fără posibilităţi reale de a continua prezenţa pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul acestei seri vor reveni în ţară 109 cetăţeni români”, potrivit comunicatului citat.

Românii vor fi repatriaţi din Veneţia, Italia, cu o cursă aeriană tip charter operată de o companie privată.

MAE face apel să fie evitate călătoriile externe care nu sunt absolut esenţiale şi le recomandă turiştilor sau cetăţenilor români aflaţi temporar în străinătate să revină de urgenţă în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici