MAE: Peste 1600 de zboruri Lufthansa pe distanţe scurte vor fi ANULATE luni

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească cu compania aeriană Lufthansa că, în urma unei greve de avertisment organizată în data de 22 aprilie de Sindicatul Verdi, 1650 de zboruri pe distanţe scurte vor fi anulate.

1115 afișări
Imaginea articolului MAE: Peste 1600 de zboruri Lufthansa pe distanţe scurte vor fi ANULATE luni

MAE: Peste 1600 de zboruri Lufthansa pe distanţe scurte vor fi ANULATE luni (Imagine: Alexandru Mihaescu/ Mediafax Foto)

MAE precizează, în comunicatul transmis, că această companie aeriană recomandă tuturor călătorilor care au rezervate zboruri să se informeze cu privire la zborurile anulate şi la alternativele oferite (călătoria cu trenul).

Zborurile efectuate de compania Germanwings - o companie aeriană low-cost care face parte din compania Luftansa - nu sunt afectate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici