MAE verifică dacă se află cetăţeni români printre victimele seismului din Haiti

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat, la solicitarea MEDIAFAX, că verifică în prezent dacă sunt cetăţeni români printre victimele cutremurului din Haiti.

12 afișări
Imaginea articolului MAE verifică dacă se află cetăţeni români printre victimele seismului din Haiti

MAE verifică dacă se află cetăţeni români printre victimele seismului din Haiti (Imagine: Mediafax Foto)

MAE precizează totodată că la misiunea ONU nu se mai află şi alţi angajaţi români, în afară de poliţiştii MAI.

MAI comunicase anterior că poliţiştii români aflaţi în misiunea ONU de menţinere a păcii în Haiti (MINUSTAH) nu au fost afectaţi de cutremurul de magnitudine 7 pe scara Richter, care a avut loc în Haiti în jurul orei 17.00, ora locală, ora 24.00 ora României.

Ministerul Administraţiei şi Internelor este reprezentat în Haiti printr-un contingent alcătuit din 21 de ofiţeri de poliţie, care desfăşoară activităţi de menţinere a păcii, sub egida ONU din anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici