Magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, deschisă pentru tracţiune electrică şi viteza de 160 km/h

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA transmite că de luni, începând cu ora 14:00, trenurile de călători circulă în condiţii normale pe magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, cu tracţiune electrică şi cu viteza maximă de 160 km/h.

1340 afișări
Imaginea articolului Magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, deschisă pentru tracţiune electrică şi viteza de 160 km/h

Magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, deschisă pentru tracţiune electrică şi viteza de 160 km/h

Operatorii de transport feroviar de călători au fost informaţi în prima parte a acestei zile că, începând cu ora 14:00, pe magistrala Bucureşti - Constanţa se va ridica restricţia de ataşare a locomotivelor Diesel la garnituri, iar trenurile de călători vor putea circula cu locomotive electrice şi cu viteza maximă de 160 km/h.

Această măsură de revenire la condiţiile normale de trafic a fost luată ca urmare a evoluţiei pozitive a fenomenelor meteo înregistrate şi anunţate pentru localităţile din judeţul Constanţa.

CFR SA reaminteşte faptul că, în cursul serii de duminică, 26 noiembrie, pe tronsonul Constanţa - Mangalia a fost permisă circulaţia Automotoarelor.

În ceea ce priveşte condiţiile de circulaţie pe raza SRCF Galaţi, CFR precizează faptul că se menţine doar restricţia de circulaţie pe intervalul de cale ferată Galaţi - Făurei - Ţăndărei, unde viteza trenurilor rămâne limitată la 70 km/h.

CFR SA, prin comandamentele locale, urmăreşte permanent evoluţia fenomenelor meteo şi menţine legătura cu operatorii de transport feroviar de călători, astfel încât toate măsurile de circulaţie impuse pe reţeaua feroviară în perioada de valabilitate a avertizărilor meteorologice au drept scop asigurarea continuităţii traficului şi a legăturilor pe întreaga reţea, inclusiv pe raza judeţelor afectate în continuare de fenomene meteo nefavorabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici