Magistraţii lucrează în 30 aprilie, ei fiind exceptaţi de la prevederile HG de marţi

Ministerul Justiţiei precizează că Hotărârea de Guvern (HG) aprobată în şedinţa Executivului de marţi prevede, în mod expres, că magistraţii şi celelalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti şi parchetelor lucrează în 30 aprilie.

387 afișări
Imaginea articolului Magistraţii lucrează în 30 aprilie, ei fiind exceptaţi de la prevederile HG de marţi

Magistraţii lucrează în 30 aprilie, ei fiind exceptaţi de la prevederile HG de marţi (Imagine: Shutterstock)

"Hotărârea de Guvern aprobată în şedinţa Executivului de marţi prevede, în mod expres, că magistraţii şi celelalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti şi parchetelor de pe lângă acestea, implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 30 aprilie 2012, precum şi participanţii în aceste procese, sunt exceptaţi de la prevederile HG-ului", precizează MJ într-un comunicat, remis agenţiei MEDIAFAX.

În aceste condiţii, şedinţele de judecată stabilite pentru data de 30 aprilie 2012 urmează a se desfăşura conform programării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici