Mai aproape de cei care au nevoie de ajutor. ISU a deschis un punct temporar de lucru pe Autostrada Soarelui

Un punct temporar de lucru a fost deschis la kilometrul 19 al Autostrăzii Soarelui, în aşa fel încât cei de la ISU să intervină mai repede în cazul unor accidente în drum spre mare.

67 afișări
Imaginea articolului Mai aproape de cei care au nevoie de ajutor. ISU a deschis un punct temporar de lucru pe Autostrada Soarelui

Sursa FOTO: ISU

„În contextul creşterii progresive a fluxului de autoturisme care se deplasează către staţiunile de la mare, ISU Bucureşti-Ilfov a operaţionalizat astăzi un punct de lucru temporar, la nivelul km. 19 al autostrăzii A2, prin intermediul căruia va fi asigurată o intervenţie promptă a pompierilor, în cazul evenimentelor produse atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din Capitală”, transmite ISU.

Aici vor acţiona o autospecială de stingere dotată inclusiv cu echipamente pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, care vor gestiona solicitările de pe o secţiune importantă din autostradă, în cooperare cu pompierii ISU Călăraşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici