MAI, explicaţii despre zona metropolitană. În interiorul acestei zone nu e nevoie de declaraţie pentru deplasare

  • MAI aduce din nou lămuriri în privinţa zonelor metropolitane în interiorul cărora nu ai nevoie de declaraţie pentru deplasare
  • Sunt considerate zone metropolitane teritoriile administrative ale Bucureştiului şi judeţului Ilfov
  • E considerată metropolitană şi zona administrativă a municipiilor din ţară
6730 afișări
Imaginea articolului MAI, explicaţii despre zona metropolitană. În interiorul acestei zone nu e nevoie de declaraţie pentru deplasare

MAI, explicaţii despre zona metropolitană. În interiorul acestei zone nu e nevoie de declaraţie pentru deplasare

Ministerul de Interne revine şi îţi aduce noi lămuriri în privinţa zonei metropolitane în interiorul căreia nu ai nevoie de declaraţie pe proprie răspundere. 
 
Sunt considerate zone metropolitane, în interiorul cărora nu este nevoie de prezentarea declaraţiei pe proprie răspundere pentru circulaţia cetăţenilor între localităţi, teritoriul administrativ al Bucureştiului şi al judeţului Ilfov. 
 
Pe lângă acestea, e considerată zonă metropolitană şi teritoriul administrativ al municipiilor din România şi o zonă de 30 de kilometri în jurul acestor municipii, dar nu mai mult de limita judeţului din care fac parte municipiile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici