Mai multe drumuri naţionale şi Autostrada Soarelui continuă să fie închise

Mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi Autostrada Soarelui - pe segmentul Bucureşti-Feteşti - continuau să fie închise, joi la ora 15:00, din cauza ninsorii şi a viscolului puternic, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare

Astfel, traficul este întrerupt temporar pe DN38 Agigea – Negru-Vodă (judeţul Constanţa); DN41 Daia – Chirnogi (judeţele Giurgiu şi Călăraşi); DN5B Giurgiu – Ghimpaţi; DN65A Roşiori de Vede – Turnu Măgurele (judeţul Teleorman); DN3 în judeţul Călăraşi între Plevna şi Vlad Ţepeş, kilometrii 84-85(din cauza unui TIR răsturnat); între Lehliu-Sat şi Lehliu Gară, kilometrii 62-63(ambuteiaj din cauza unui TIR); în judeţul Constanţa între Basarabi şi Ostrov; DN22 Ovidiu – Mihai Viteazu – Tulcea (judeţul Constanţa). De asemenea, traficul este închis în judeţul Călăraşi, pe DN3A, în dreptul popasului Dropia, la kilometrul 108; pe podul peste calea ferată de la kilometrul 29, la ieşirea din Dragoş Vodă (ambuteiaj). În judeţul Ialomiţa pe DN3B Feteşti – Făcăeni – Vlădeni – Chirana; DN21A Ţăndărei – Bărăganu; DN2C Amara – Griviţa – Tovărăşia; DN21 Slobozia – Bărăganu. În judeţul Mehedinţi traficul este întrerupt pe DN 67D Baia de Aramă – Băile Herculane.

În acelaşi timp, există riscul blocării DN4, în judeţul Călăraşi, a adăugat sursa citată.

Pe DN31 Călăraşi – Cuza-Vodă (judeţul Călăraşi) s-a redeschis circulaţia, însă se menţine riscul blocării. Circulaţia a fost redeschisă şipe DN 2N, în judeţul Vrancea.

Au fost sancţionate contravenţional 13 societăţi comerciale responsabile cu menţinerea viabilităţii drumurilor naţionale şi judeţene pe timp de iarnă.

Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să nu plece la drum în zonele afectate de ninsoare şi viscol. Dacă deplasarea este absolut necesară, autovehiculul trebuie dotat cu lanţuri antiderapante, lopată şi sac cu nisip. Acumulatorul telefonului mobil trebuie încărcat înainte de plecarea la drum, pentru a se putea cere ajutor în caz de înzăpezire. Şoferii trebuie să se asigure că maşinile au suficient carburant şi să ia la drum o lanternă, îmbrăcăminte groasă, pături şi rezerve de apă şi alimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici