Mai multe localităţi din Mehedinţi au rămas fără curent din cauza descărcărilor electrice

Mai multe localităţi din Mehedinţi au rămas fără energie electrică în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza descărcărilor electrice, iar pompierii au intervenit pentru a scoate apa din trei gospodării.

23 afișări
Imaginea articolului Mai multe localităţi din Mehedinţi au rămas fără curent din cauza descărcărilor electrice

Mai multe localităţi din Mehedinţi au rămas fără curent din cauza descărcărilor electrice (Imagine: Critiana Sabau/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, căpitanul Liviu Borugă, descărcările electrice au afectat în noaptea de vineri spre sâmbătă 10 localităţi din Mehedinţi, angajaţii societăţii de distribuţie a curentului electric intervenind pentru remedierea defecţiunilor.

Potrivit aceleiaşi surse, sâmbătă dimineaţă nu erau alimentate cu energie localităţile Iablaniţa, Oprăneşti şi Stigniţa.

De asemenea, în urma ploii de vineri seară, pompierii ISU Mehedinţi au intervenit pentru a scoate apa din două gospodării din comuna Şimian, localitatea Piatra Albă, dar şi la subsolul unei case din comuna Pătulele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici