Mai multe pubele din diferite cartiere ale Galaţiului au fost incendiate. Poliţia face anchetă

Mai multe pubele amplasate în diferite cartiere ale municipiului Galaţi au fost incendiate, vineri dimineaţă, de persoane necunoscute, locatarii din aceste zone solicitând intervenţia pompierilor prin câteva zeci de apeluri la 112, în timp ce Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

62 afișări
Imaginea articolului Mai multe pubele din diferite cartiere ale Galaţiului au fost incendiate. Poliţia face anchetă

Mai multe pubele din diferite cartiere ale Galaţiului au fost incendiate. Poliţia face anchetă (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţă, în decurs de doar câteva ore, pentru stingerea mai multor incendii izbucnite în pubele din diferite cartiere ale Galaţiului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Peste 50 de apeluri de urgenţă au asaltat dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Astfel, la ora 03.11 a fost semnalat un incendiu la opt pubele din PVC, de pe strada Saturn. La ora 04.42 a fost semnalat un incendiu în strada Brăilei nr.78, unde au ars două pubele din PVC, la ora 04.55 incendiu la două pubele din PVC, pe strada Brăilei în spatele Agenţiei de Voiaj CFR, unde ardeau două pubele din PVC, flăcările acestora au degradat prin efect termic partea din faţă a unui autoturism Hyundai Tucson. La ora 08.53 pe strada Nicolae Bălcescu o ultimă pubelă incendiată încheia periplul piromanului care a verificat vigilenţa pompierilor militari gălăţeni. Echipajele de pompieri aproape că plecau de la un incendiu la altul”, a spus Eugen Chiriţă.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Bogdan Cojocaru, a declarat că oamenii legii au deschis două dosare penale pentru distrugere şi au deja un cerc de suspecţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici