Mai multe străzi şi curţi din Ploieşti, inundate în urma unei ploi torenţiale

Mai multe străzi şi curţile unor case din municipiul Ploieşti au fost inundate, miercuri dimineaţă, în urma unei ploi torenţiale care nu a durat mai mult de o jumătate de oră, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei.

10 afișări
Imaginea articolului Mai multe străzi şi curţi din Ploieşti, inundate în urma unei ploi torenţiale

Mai multe străzi şi curţi din Ploieşti, inundate în urma unei ploi torenţiale (Imagine: Mediafax Foto)

Ploaia torenţială a început miercuri dimineaţă în jurul orei 9.40 şi nu a durat mai mult de o jumătate de oră, însă au avut loc inundaţii în mai multe zone din Ploieşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, cea mai afectată zonă din oraş este cartierul Bereasca, unde opt străzi şi mai multe curţi au fost inundate din cauză că sistemul de canalizare nu a făcut faţă cantităţii mari de apă. Reprezentanţii ISU nu au putut preciza care este numărul locuinţelor afectate de inundaţii în acest cartier, unde, din cauza sistemului vechi de canalizare, se produc frecvent inundaţii atunci când plouă torenţial.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, lt. Bogdan Iliescu, alte două gospodării din oraş, una situată pe strada Republicii, cealaltă pe strada Văleni, au fost de asemenea inundate. La ora transmiterii acestei ştiri, echipele ISU se aflau pe teren unde evacuau, cu ajutorul motopompelor, apa din zonele inundate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici