Mai multe trenuri de pe ruta Bucureşti-Constanţa, blocate pe traseu

Mai multe trenuri care circulă pe ruta Bucureşti - Constanţa sunt blocate pe traseu, traficul feroviar fiind închis între staţiile Dâlga şi Dor Mărunt, din cauza prăbuşirii unui copac pe linia de contact.

101 afișări
Imaginea articolului Mai multe trenuri de pe ruta Bucureşti-Constanţa, blocate pe traseu

Mai multe trenuri de pe ruta Bucureşti-Constanţa, blocate pe traseu (Imagine arhivă: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti - Constanţa a fost închisă marţi, la ora 15.35, între staţiile Dâlga şi Dor Mărunt, pe firul unu, din cauza prăbuşirii unui copac pe linia de contact, firul doi fiind închis pentru lucrări de reabilitare, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

Echipele de intervenţii au intervenit pentru îndepărtarea copacului de pe linia de contact.

În urma incidentului, trenul Rapid 681, care circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa, a fost oprit la intrarea în staţia Lehliu. Trenul Rapid 681 a plecat din Bucureşti la ora 14.00 şi trebuia să ajungă la Constanţa la ora 17.47.

De asemenea, la intrarea în staţia Lehliu au fost oprite trenurile Personal 8013, care circulă pe relaţia Bucureşti Obor - Constanţa, şi 8014 Constanţa - Bucureşti Obor.

Trenul Personal 8033, care circulă pe relaţia Bucureşti Obor - Feteşti, a fost oprit la intrare în staţia Fundulea, iar Acceleratul 1981 Bucureşti Nord - Tulcea Oraş, la intrare în staţia Săruleşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici