Mai mulţi tineri s-au împuşcat în apropierea unui supermarket din Craiova

Mai mulţi tineri din Craiova s-au împuşcat, sâmbătă seară, în cartierul Brestei, chiar în apropierea unui supermarket, unul dintre participanţii de la scandal fiind eliberat în urmă cu o săptămână de Tribunalul Dolj după ce a fost arestat într-un alt caz în care s-au folosit arme de foc.

3 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi tineri s-au împuşcat în apropierea unui supermarket din Craiova

Mai mulţi tineri s-au împuşcat în apropierea unui supermarket din Craiova

Cantemir Mitre, unul dintre participanţii la scandalul din cartierul George Enescu în care mai mulţi tineri au tras 17 focuri de armă în direcţia unui tânăr de 17 ani, a fost agresat, sâmbătă seară, de doi bărbaţi. Scandalul, iscat a plecat de la un conflict mai vechi, cei doi agresori fiind bătuţi, în urmă cu câteva zile, de nişte prieteni ai lui Cantemir Mitre, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Silvian Vipale, zis "Pică", şi Stazian Miclescu, zis "Stăzică", au văzut maşina în care se afla Cantemir Mitre în faţa unui restaurant din Craiova, moment în care cei doi au tras două focuri de armă.

Speriat, bărbatul a fugit la un prieten care locuieşte în apropierea supermarketului Billa, din cartierul craiovean Brestei.

Pică şi Stăzică au văzut maşina parcată, spărgându-i geamurile şi trăgând alte focuri de armă.

"Poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi despre faptul că într-un cartier al Craiovei a avut loc o altercaţie. Din cercetările efectuare a rezultat că nu sunt victime omeneşti, un autoturism şi uşa unui bloc au fost avariate. S-au tras mai multe focuri dintr-o armă neletală", a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici