Malonga Parfait, reţinut pentru trafic de droguri, a fost arestat

Malonga Parfait Sorin, fost realizator TV, în prezent inspector principal al Primăriei Capitalei, reţinut de DIICOT după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii argeşeni când încerca să vândă, în Capitală, zece grame de cannabis unui poliţist sub acoperire, a fost arestat de Tribunalul Argeş.

753 afișări
Imaginea articolului Malonga Parfait, reţinut pentru trafic de droguri, a fost arestat

Malonga Parfait (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, Sorin Malonga Parfait a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de magistraţii Tribunalului Argeş, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc.

Decizia instanţei nu este definitivă şi a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Malonga Parfait Sorin, în vârstă de 33 de ani, care în prezent lucrează ca inspector la Direcţia de Utilităţi Publice aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a fost identificat şi prins după ce mai mulţi consumatori de droguri audiaţi de poliţiştii BCCO Argeş şi procurorii DIICOT Argeş au spus că au achiziţionat droguri de la acesta.

Astfel, a fost organizat un flagrant în Capitală, iar Malonga Parfait a fost prins în flagrant când încerca să vândă zece grame de cannabis contra sumei de 600 de lei unui poliţist sub acoperire. De asemenea, în maşina acestuia au mai fost găsite aproximativ 20 grame de cannabis, precum şi un cântar pe care îl folosea pentru a cântării cantităţile de droguri vândute consumatorilor.

Malonga Parfait este suspectat că vindea cannabis mai multor consumatori de droguri din municipiul Piteşti, dar şi din alte localităţi din judeţele Argeş şi Vâlcea.

Malonga Parfait a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri şi dus în arestul Poliţiei Argeş. În cursul zilei de marţi acesta a fost dus la Tribunalul Argeş, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici