Mama Alexandrei speră că fiica ei trăieşte: Aşteptăm rezultatul probelor ADN. Cel învinuit nu a recunoscut nicio faptă

Mama Alexandrei, fata despre care anchetatorii au informaţii că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, crede că fiica ei este în viaţă şi aşteaptă rezultatele probelor ADN.

1885 afișări
Imaginea articolului Mama Alexandrei speră că fiica ei trăieşte: Aşteptăm rezultatul probelor ADN. Cel învinuit nu a recunoscut nicio faptă

Mama Alexandrei speră că fiica ei trăieşte: Aşteptăm rezultatul probelor ADN

Mama Alexandrei a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, că speră ca fiica ei să fie în viaţă, gândindu-se, în primul rând la faptul că suspectul nu a recunoscut nicio faptă.

„Sperăm să găsim fata în viaţă. Avem această speranţă. Aşteptăm rezultatele probelor de ADN. Noi sperăm ca fata să fie în viaţă şi pentru că cel învinuit nu a recunoscut vreo faptă. Sper să primim veşti bune. Soţul este la poliţie acum pentru că l-au chemat acolo din nou”, a spus Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

O altă fată, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de trei luni, şi care era din judeţul Dolj, pare să fie o altă victimă a principalului suspect, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, care a fost reţinut, sâmbătă, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii în concurs, a infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

 

Taguri:
alexandra,
mama,
adn

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici