Mamă cu doi copii, la spital, după ce au fost loviţi pe o trecere de pietoni de un şofer băut, în Ploieşti

O femeie şi cei doi copii ai ei, în vârstă de doi, respectiv cinci ani, au ajuns, sâmbătă seară, la spital, după ce au fost loviţi pe o trecere de pieton din Ploieşti de maşina condusă de un şofer băut.

199 afișări
Imaginea articolului Mamă cu doi copii, la spital, după ce au fost loviţi pe o trecere de pietoni de un şofer băut, în Ploieşti

Mamă cu doi copii, la spital, după ce au fost loviţi pe o trecere de pietoni de un şofer băut, în Ploieşti

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, corespondentului Mediafax, că accidentul s-a produs în Ploieşti, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, unde o mamă şi doi copii au fost loviţi de un autoturism, pe trecerea de pietoni.

Brezeanu a spus că au fost începute cercetările după ce din primele cercetări a reieşit că cele trei persoane au fost lovite pe trecerea de pietoni de un şofer cu alcoolemie destul de mare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că echipajul medical a intervenit, cei trei pietoni fiind transportaţi la spital.

”Am intervenit la un accident rutier cu trei pietoni, doi copii de 2 şi 5 ani, şi mama lor, loviţi de un autoturism. Sunt constienţi, au suferit traumatisme la cap", a afirmat Duţă.

Poliţia a deschis o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici