Mamă la doar 13 ani

O minoră în vârstă de 13 ani, din localitatea buzoiană Râmnicelu, a născut joi noapte, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, de 3,3 kilograme, tatăl copilului, un tânăr de 19 ani, din localitate, fiind în prezent cercetat pentru act sexual cu un minor.

63 afișări
Imaginea articolului Mamă la doar 13 ani

Mamă la doar 13 ani (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Buzău, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Rurală Râmnicu Sărat s-au sesizat, joi, că o minoră în vârstă de 13 ani, din comuna Râmnicelu, a născut în aceeaşi zi la spitalul din oraş. Din primele verificări a reieşit că minora locuieşte împreună cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cei doi urmând să se căsătorească după ce fata va împlini vârsta de 14 ani, conform înţelegerii dintre părinţii lor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, tânărul de 19 ani fiind cercetat pentru "act sexual cu un minor", în timp ce părinţii băiatului şi ai minorei sunt anchetaţi pentru instigare la "act sexual cu un minor", conform sursei citate.

Cazurile în care minorele nasc la vârste de 12 ani -13 ani şi chiar mai mici de atât sunt frecvente în localitatea buzoiană Râmnicelu. Dacă anul trecul au fost înregistrate 17 cazuri în care fetiţe au ajuns să dea naştere unor copii, de la începutul acestui an au fost înregistrate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat şase naşteri ale unor minore. Cu excepţia unui singur caz în care mama era din altă comună, toate cele cinci sunt din comuna Râmnicelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici