Mama lui Gigi Becali: Pentru bunătatea lui a păţit asta

Mama lui Gigi Becali, Alexandra Becali a declarat, în exclusivitate pentru "Poveştiri adevărate", că fiul său nu este vinovat de nimic şi că tot ce i s-a întâmplat lui Gigi Becali este numai din cauza bunătăţii sale pentru că i-a iertat pe hoţii care i-au furat maşina.

328 afișări
Imaginea articolului Mama lui Gigi Becali: Pentru bunătatea lui a păţit asta

Mama lui Gigi Becali: Pentru bunătatea lui a păţit asta (Imagine: Mediafax Foto)

"Preoţii din Spania, Germania, Italia, de la Muntele Athos, de peste tot şi din ţară se roagă pentru Gigi. Nu este vinovat cu nimic, pentru bunătatea lui a păţit asta, pentru că i-a iertat pe hoţi, i-a fost milă de ei, pentru că au copii şi acum o păţeşte el", a declarat Alexandra Becali.

Mama lui Gigi Becali a spus că nu există negaz mai mare decât acesta ca fiul său să fie închis.

"Nu există negaz mai mare ca acesta, el se pregătea acum să meargă la Ierusalim de Paşte" a spus mama lui Becali adăugând că se roagă la Dumnezeu pentru fiul său se întoarcă acasă de Paşte.

Omul de afaceri Gigi Becali a fost arestat, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală. De asemenea, au mai fost arestaţi Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Măsura a fost confirmată, luni, de Tribunalul Bucureşti.

Termenul detenţie al lui Gigi Becali urmează să expire la 1 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici