Mama lui Navalnîi, devastată: vor să-l îngroape în secret

Autorităţile ruse doresc ca Alexei Navalnîi să fie îngropat în secret, susţine mama dizidentului rus, care mai spune că este şantajată de autorităţi.

419 afișări
Imaginea articolului Mama lui Navalnîi, devastată: vor să-l îngroape în secret

Mama lui Navalnîi, devastată: vor să-l îngroape în secret

„Privindu-mă în ochi, ei au spus că, dacă nu sunt de acord cu o înmormântare secretă, vor face ceva cu cadavrul fiului meu”, a adăugat mama lui Navalnîi într-un videoclip publicat.

Mama lui Alexei, care susţine că a fost lăsată într-un final să vadă cadravul fiului său, afirmă că în actele medicale care i-au fost arătate se menţionează că adversarul lui Putin a murit din cauze naturale.

Purtătoarea de cuvânt Kira Iarmiş susţine acest lucru pe X. „Mamei lui Alexei i s-a arătat cadavrul fiului ei, dar acesta nu i-a fost returnat”, a anunţat purtătoarea de cuvânt al lui Alexei Navalnîi.

„Dimpotrivă, este şantajată. La ordinele de la Kremlin, anchetatorii pun condiţii unde, când şi cum să-l îngroape pe Alexei. Vor să o facă pe ascuns, fără să-i permită să-şi ia rămas-bun de la el”, denunţă Iarmiş, care publică un videoclip cu mama lui Navalnîi, Liudmila Navalnaia, în care aceasta descrie cele întâmplate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici