Mama Luizei Melencu, dusă cu salvarea la spital. VIDEO

Mama Luizei Melencu, tânăra din Dioşti despre care se presupune că a fost răpită, violată şi ucisă de Gheorghe Dincă, a ajuns, sâmbătă seara, cu salvarea la Spitalul de Urgenţă Craiova. Femeii i s-a făcut rău, iar rudele au cerut ajutorul medicilor.

1819 afișări
Imaginea articolului Mama Luizei Melencu, dusă cu salvarea la spital. VIDEO

Mama Luizei Melencu, dusă cu salvarea la spital

Monica Melencu a ajuns, sâmbătă seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, după ce i-a curs abundent sânge din nas. Ea a fost consultată de medici şi a primit tratament.

„S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat la domiciliu. Pacienta a fost eliberată din UPU, în urmă cu câteva minute. (...) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres...”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Monica Melencu încearcă de mai bine de 8 luni să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei, Luiza Melencu. Tânăra a dispărut fără urmă de pe o stradă din Caracal, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie.

Cazul este anchetat de procuroii DIICOT care îl suspectează pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe Luiza. De altfel, Dincă şi-a mărturist faptele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici