Mama şi fiul său de 2 ani, dispăruţi duminică după ce au plecat la biserică, au fost găsiţi de un bărbat din Bucureşti

Femeia de 27 de ani şi fiul ei de 2 ani, din judeţul Prahova, căutaţi după ce duminică au plecat la biserică şi nu au mai revenit acasă, au fost găsiţi. Cei doi au fost aduşi acasă de un bărbat din Bucureşti, care a aflat din presă că sunt căutaţi.

12141 afișări
Imaginea articolului Mama şi fiul său de 2 ani, dispăruţi duminică după ce au plecat la biserică, au fost găsiţi de un bărbat din Bucureşti

Femeia care a dispărut cu fiul ei dispăruţi după ce a plecat la biserică a fost găsită

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani şi au stabilit că a luat un tren către Bucureşti.

Întrucât cei doi, mama şi fiul, au fost daţi în urmărire generală, marţi dimineaţă un bărbat din Bucureşti s-a prezetat cu femeia şi fiul acesteia la sediul Poliţiei Cocorăştii Mislii, spunând că tânăra a ajuns la locuinţa sa duminică, iar el a aflat că este căutată în urma informaţiilor apărute în presă.

Femeia şi fiul acesteia nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

În cauză, au fost contactaţi reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenţei.

Poliţiştii din Băicoi au fost sesizaţi despre faptul că duminică dimineaţă, Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani către biserica Mălăieşti, iar până la acest moment nu s-a mai întors.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici