Managerul unui hotel de lux din Capitală, suspectat de evaziune fiscală de aproape 6.000.000 de lei

Managerul unui hotel de lux din Capitală,omul de afaceri de origine egipteană Dahwa Youssef, este bănuit de evaziune fiscală în valoare de aproape 6.000.000 de lei, joi dimineaţă fiind făcute percheziţii în acest caz la nouă adrese din Bucureşti şi Ilfov, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

1507 afișări
Imaginea articolului Managerul unui hotel de lux din Capitală, suspectat de evaziune fiscală de aproape 6.000.000 de lei

Managerul unui hotel de lux din Capitală, suspectat de evaziune fiscală de aproape 6.000.000 de lei

"Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialişti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale şi luptători S.I.A.S., descind, la această oră, la sediile a 7 societăţi comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, reprezentantul societăţilor comerciale, care este şi manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operaţiuni fiscale, fără a le declara instituţiilor competente", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că vizat de această acţiune este omul de afaceri de origine egipteană Dahwa Youssef, manager al unui hotel de lux din Capitală, fiind făcute verificări şi în incinta hotelului din centrul Capitalei.

"Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în acest moment, se ridică la peste 5.700.000 de lei, reprezentând T.V.A şi impozit pe profit", mai anunţă Poliţia Română în comunicatul de presă.

Acţiunea de joi dimineaţă se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. La finalul percheziţiilor, Dahwa Youssef şi un apropiat al său vor fi conduşi la audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici