Manifestaţii pro-palestiniene în întreaga lume. Sute de persoane protestează la Bucureşti

Manifestaţii pro-palestiniene se desfăşoară sâmbătă în mai multe oraşe din întreaga lume. Sute de persoane protestează şi la Bucureşti.

571 afișări
Imaginea articolului Manifestaţii pro-palestiniene în întreaga lume. Sute de persoane protestează la Bucureşti

Arhiva Mediafax Foto

Manifestaţia pro-palestiniană are loc în Piaţa Universităţii. În zonă au fost montate garduri de protecţie şi filtre de securitate cu detectoare de metale. De asemenea, în Piaţa Universităţii şi în apropiere sunt numeroase forţe de ordine.

Manifestaţii pro-palestiniene au loc sâmbătă în numeroase alte oraşe din întreaga lume. Poliţia din Londra estimează că aproximativ 100.000 de persoane participă la un marş pe străzile din capitala Marii Britanii. Elicopterul Poliţiei patrulează deasupra străzilor pline cu oameni care au pancarte cu mesajul „Palestina liberă" şi steaguri palestiniene.

În Sydney, cel mai mare oraş din Australia, aproximativ 15.000 de persoane au participat la marşul de sâmbătă, au anunţat organizatorii de la Grupul de Acţiune Palestinian. Manifestanţii au scandat „Palestina nu va muri niciodată" şi au fluturat steaguri palestiniene. Poliţia, inclusiv ofiţeri călare, a închis mai multe străzi ale oraşului şi a păzit zona, în timp ce un elicopter a survolat oraşul.

Proteste asemănătoare se desfăşoară în Germania, Italia şi în Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici