Mansarda unei clădiri din centrul municipiului Constanţa, distrusă într-un incendiu puternic - VIDEO

Mansarda unei clădiri de pe bulevardul Tomis din Constanţa a fost distrusă, luni dimineaţă, într-un incendiu violent, pompierii intervenind timp de peste două ore pentru stingerea flăcărilor şi reuşind să scoată din clădire, înainte de extinderea focului, şase persoane, între care un copil.

38 afișări
Imaginea articolului Mansarda unei clădiri din centrul municipiului Constanţa, distrusă într-un incendiu puternic - VIDEO

Mansarda unei clădiri din centrul municipiului Constanţa, distrusă într-un incendiu puternic (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" al judeţului Constanţa, Paula Anghel, incendiul a izbucnit în jurul orei 11.00, în mansarda nelocuită a unui imobil aflat pe bulevardul Tomis din Constanţa, iar pentru stingerea flăcărilor a fost necesară intervenţia a patru autospeciale ale Detaşamentului Constanţa-Oraş.

"Într-o primă fază pompierii au scos din apartamentele aflate sub mansarda care ardea şase persoane, un copil şi cinci adulţi, apoi au oprit curentul electric în clădire pentru a putea da drumul la apă. Chiar şi aşa, câţiva colegi de-ai noştri s-au curentat uşor", a declarat Paula Anghel.

Ea a precizat că din această cauza intervenţia a trebuit sistată până la sosirea unei echipe a Enel Dobrogea, care a debranşat total clădirea de la reţeaua de electricitate.

Video stirileprotv.ro

Focul a fost stins după aproximativ două ore, fără să se înregistreze victime, dar mansarda a suferit avarii importante, pagubele urmând să fie estimate de către propietari. Conform primelor date, se pare că focul a pornit în urma unui scurtcircuit, mai ales că la mansardă pompierii au descoperit mai multe instalaţii improvizate.

În timpul intervenţiei lucrătorilor ISU "Dobrogea", traficul rutier pe bulevardul Tomis s-a desfăşurat cu dificultate în zona respectivă, la faţa locului fiind prezent şi un echipaj al Poliţiei Rutiere, care a dirijat circulaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici