MApN numeşte o Comisie de investigaţie tehnică pentru catastrofa de la Tuzla

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a decis numirea unei Comisii de Investigaţie Tehnică pentru cercetarea împrejurărilor producerii catastrofei aviatice la de Tuzla.

55 afișări
Imaginea articolului MApN numeşte o Comisie de investigaţie tehnică pentru catastrofa de la Tuzla

MApN numeşte o Comisie de investigaţie tehnică pentru catastrofa de la Tuzla (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, a fost numită o comisie de investigaţie tehnică pentru cercetarea împrejurărilor producerii acestei catastrofe aviatice. Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţii militarilor şi transmit condoleanţe familiilor îndoliate", se arată într-un comunicat MApN remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Un avion AN-2 care aparţinea Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc şi avea o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare s-a prăbuşit, luni, la Tuzla, zece militari murind iar alţi trei fiind răniţi, transmite MApN, precizând că aeronava s-a prăbuşit luând foc la impactul cu solul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici