MApN, parte civilă în dosarul privind furtul armelor de la Ciorogârla

Judecătorii militari au decis, joi, introducerea Ministerului Apărării Naţionale ca parte în dosarul în care unsprezece militari sunt judecaţi în cazul furtului de arme de la unitatea militară din Ciorogârla, magistraţii urmând să hotărască şi referitor la eliberarea provizorie a doi inculpaţi.

45 afișări
Imaginea articolului MApN, parte civilă în dosarul privind furtul armelor de la Ciorogârla

MApN, parte civilă în dosarul privind furtul armelor de la Ciorogârla (Imagine: Mediafax Foto)

La termenul de joi, Tribunalul Militar Bucureşti a amânat judecarea dosarului de fond, după ce unul dintre inculpaţi, caporalul Marian Constantin Danciu a cerut termen pentru angajarea unui avocat.

Totodată, instanţa a dispus ca Ministerului Apărării Naţionale să fie parte în dosar.

Pe de altă parte, la termenul următor, instanţa va lua în dezbatere cererea formulată de avocatul lui Marius Tudorache privind secretizarea tuturor şedinţelor de judecată în acest proces, pe motiv că, în timpul acestora se vor discuta aspecte care ţin de siguranţa naţională.

Dezbaterile au fost amânate pentru 26 martie.

Tot joi, instanţa militară va judeca, într-un alt dosar, cererile de eliebrare provizorie sub control judiciar formulate de Dinu Marian şi Marian Tudorache.

Unsprezece militari au fost trimişi în judecată, în 2 martie, în cazul furtului de arme de la unitatea militară din Ciorogârla, pentru furt calificat, călcare de consemn şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citeşte şi:

Unsprezece militari, trimişi în judecată în cazul Ciorogârla

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici