Maramureş: Anchetă internă la DGASPC în cazul unui tânăr aflat în plasament care s-a sinucis

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş au dispus extinderea anchetei interne, în urma finalizării cercetărilor DGASPC, după ce un tânăr de 19 ani, aflat în plasament maternal, s-a sinucis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

196 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Anchetă internă la DGASPC în cazul unui tânăr aflat în plasament care s-a sinucis

Maramureş: Anchetă internă la DGASPC în cazul unui tânăr aflat în plasament care s-a sinucis

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Maramureş transmis presei, luni, la nivelul DGASPC Maramureş a fost constituită comisia de anchetă internă, pentru a verifica dosarul social al lui Jako Florian Dacian, care era beneficiar al măsurilor de protecţie specială-plasament la asistent maternal profesionist şi care s-a sinucis.

“Preşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea a dispus extinderea anchetei interne, obţinerea şi furnizarea de date suplimentare legate de cazul tânărului Jako Florian Dacian, decedat în 5 mai. (...) La nivelul DGASPC Maramureş a fost constituită comisia de anchetă internă al cărui obiectiv constă în efectuarea de verificări privind dosarul social al tânărului Jako Florian Dacian, beneficiar al măsurilor de protecţie specială-plasament la asistent maternal profesionist, de la data instituirii măsurii de protecţie specială şi până în momentul producerii tragediei soldate cu decesul acestuia”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii CJ Maramureş au subliniat că în 15 iunie a fost emis şi trimis preşedintelui Gabriel Zetea Raportul Comisiei de Anchetă, document care conţine date şi informaţii certe, precum şi concluziile emise în urma cercetărilor efectuate.

Jako Florian Dacian, în vârstă de 19 ani, a decedat în 5 mai, după ce s-a sinucis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici