Maramureş: Circa 50 de familii din Botiz, evacuate în urma inundaţiilor

Circa 50 de familii din localitatea maramureşeană Botiz au fost evacuate, sâmbătă seara, din cauza inundaţiilor produse în zonă, circulaţia pe drumul judeţean care străbate localitatea fiind întreruptă.

21 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Circa 50 de familii din Botiz, evacuate în urma inundaţiilor

Maramureş: Circa 50 de familii din Botiz, evacuate în urma inundaţiilor (Sursa:Mediafax Foto)

Primarul localităţii, Ioana Trifoi, a declarat că râul Botiz a ieşit din matcă şi a inundat 50 de gospodării, astfel încât a dat dispoziţie pentru evacuarea acestora.

Circulaţia pe drumul judeţean care străbate comuna este întreruptă.

"Apele au început să crească, iar prognozele sunt din ce în ce mai rele. Dacă va ploua în continuare, s-ar putea să avem probleme şi mai mari", a declarat primarul.

Ioana Trifoi a spus că voluntarii şi echipele de intervenţie au amplasat saci de nisip în zonele cu probleme, ca să prevină producerea de inundaţii şi mai mari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici