Marcel Ionel Lepa, ucigaşul poliţistului a fost operat. Câte gloanţe au găsit medicii în corpul bărbatului

Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist a fost operat, marţi, la Spitalul Municipal Timişoara. În timpul intervenţiei chirurgicale, medicii au scos două gloanţe din corpul bărbatului, care l-au lovit duminică, în timpul operaţiunii eşuate de prindere a sa.

13336 afișări
Imaginea articolului Marcel Ionel Lepa, ucigaşul poliţistului a fost operat. Câte gloanţe au găsit medicii în corpul bărbatului

Medicii au scos două gloanţe din corpul bărbatului care a împuşcat mortal un poliţist

Potrivit medicilor, Marcel Ionel Lepa, bărbatul acuzat că a împuşcat mortal un poliţist, va mai rămâne în spital câteva zile, sub supravghere.

„Operaţia s-a terminat, pacientul este în afara oricărui pericol. Mai este nevoie să rămână două, trei zile în spital. Va fi singur în salon, rămâne sub pază. De altfel, a fost păzit şi în timpul intervenţiei. În total, au fost scoase două gloanţe, care au fost predate celor care se ocupă de caz", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, medicul Olimpia Oprea, directorul Spitalului Municipal Timişoara.

După ce bărbatul va fi externat, acesta va fi adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Marcel Ionel Lepa este cercetat pentru trei infracţiuni: ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, toate aflându-se în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

„În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după-amiaza zilei de 02.06.2019, în jurul orei 15.00, suspectul a împuşcat mortal agentul de poliţie A.C. din cadrul Poliţiei Oraşului Recaş, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu vizând prinderea suspectului, ce se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 4 ani şi 8 luni închisoare dispusă de Judecătoria Lugoj, în timp ce suspectul se ascundea într-un imobil din localitatea Izvin, judeţul Timiş. La comiterea faptei, suspectul a folosit un pistol deţinut fără drept, trăgând asupra victimei două focuri de armă letală, la nivelul pieptului. Suspectul a fugit de la locul faptei, fiind identificat în dimineaţa zilei de 04.06.2019 pe raza localităţii Remetea Mare, judeţul Timiş", a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici