Marcel Vela va răspunde întrebărilor venite din partea românilor, în fiecare miercuri, pe Facebook

  • Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunţă că va răspunde, pe pagina sa de Facebook, întrebărilor venite din partea românilor
  • Se va întâmpla în fiecare miercuri
  • Vela a anunţat că va răspunde prin intermediul unei înregistrări video postate pe reţeaua socială
2629 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela va răspunde întrebărilor venite din partea românilor, în fiecare miercuri, pe Facebook

„Critica a fost mereu un element care a dus către evoluţie şi tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră. Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media”, a scris ministrul pe pagina oficială de Facebook.

„Mâine dimineaţă printr-o postare o să lansez invitaţia către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveţi pentru mine. La şapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menţionez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii şi celor ce deţin un cont real de Facebook”, a mai adăugat Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici