Maria Băsescu a dus un transport cu ajutoare în comuna suceveană Şerbăuţi

Maria Băsescu a dus, joi după-amiază, un transport cu ajutoare în comuna suceveană Şerbăuţi, afectată de inundaţii, soţia preşedintelui Traian Băsescu aducând materiale de construcţie în zona unde se reconstruiesc şapte case distruse de apele revărsate.

15 afișări
Imaginea articolului Maria Băsescu a dus un transport cu ajutoare în comuna suceveană Şerbăuţi

Maria Băsescu a dus un transport cu ajutoare în comuna suceveană Şerbăuţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maria Băsescu a declarat joi că cele câteva TIR-uri cu materiale de construcţii au fost colectate de Ioana Băsescu, dar că ea a fost cea care a venit cu acest transport pentru că are mai mult timp liber decât fiica sa.

Soţia şefului statului a spus că a ales să vină la Şerbăuţi şi să-i ajute pe oamenii ale căror case au fost afectate sau distruse de inundaţii pentru că în această localitate s-a refugiat bunica ei din Arbore în timpul războiului.

Maria Băsescu a stat de vorbă cu câteva zeci de localnici, s-a fotografiat cu ei şi a împărţit ciocolată copiilor din comună.

La ora transmiterii acestei ştiri, Maria Băsescu se pregăteşte să plece din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici