Marian Sârbu are o casă în Ilfov şi două maşini

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Marian Sârbu, deţine o casă în Popeşti Leordeni şi două maşini, a câştigat în 2008 peste 160.000 de lei din activitatea de deputat şi dintr-un contract de consultanţă şi are conturi bancare de peste 100.000 de euro şi 11.000 de lei.

75 afișări
Imaginea articolului Marian Sârbu are o casă în Ilfov şi două maşini

Marian Sârbu are o casă în Ilfov şi două maşini

Marian Sârbu are, potrivit declaraţiei de avere, o casă de locuit de 156 metri pătraţi în localitatea Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, cumpărată în anul 2007.

Din declaraţia de avere mai rezultă că ministrul Muncii deţine două autoturisme, o Skoda Octavia din 2004 şi un Land Rover Freelander din 2005, precum şi două conturi bancare de 109.800 de euro şi 11.900 de lei.

Marian Sârbu deţine hârtii de valoare (titluri de stat, certificate, obligaţiuni) care însumează 119.440 de lei.

Anul trecut, Marian Sârbu a obţinut 82.366 de lei, respectiv 53.433 de lei din indemnizaţia de deputat, 8.000 de lei dintr-un contract de consultanţă şi 20.933 de lei din diurne şi drepturi de cazare.

Citeşte şi:

Declaraţia de avere a premierului Emil Boc

Declaraţia de avere a ministrului Theodor Paleologu

Decralaţia de avere a ministrului Cristian Diaconescu

Declaraţia de avere a ministrului Mihai Stănişoară

Declaraţia de avere a vicepremierului Dan Nica

Declaraţia de avere a ministrului Radu Berceanu

Declaraţia de avere a ministrului Vasile Blaga

Declaraţia de avere a ministrului Victor Ponta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici