Marian Vanghelie susţine protestul taximetriştilor

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit, luni, în Piaţa Constituţiei pentru a le transmite celor 300 de taximetrişti care protestează că îi susţine şi că va depune memorii la toate instituţiile abilitate, pentru ca "firmele căpuşă" care practică taximetria să fie verificate.

1 afișare
Imaginea articolului Marian Vanghelie susţine protestul taximetriştilor

Marian Vanghelie susţine protestul taximetriştilor

"Voi face acum adrese la toate instituţiile abilate - DNA, Parchet, ANAF - să verifice aceste firme care sunt ca nişte cămătari şi vă iau banii", le-a spus Vanghelie taximetriştilor.

Pe de altă parte, edilul sectorului 5 a promis că va cere ca doi reprezentanţi ai sindicatului taximetriştilor să participe la verificare autorizaţiilor, pentru "a putea prelua şi continua o taximetrie civilizată".

Vanghelie l-a "rugat" pe preşedintele Traian Băsescu să îl sune pe primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, ca "să pună lucrurile în ordine, să nu mai facă nereguli".

"Primăria s-a bazat pe faptul că nu puteţi să vă organizaţi, dar s-au înşelat. Acesta nu este un miting politic cum au declarat ei, ci unul al disperării, iar eu sunt alături de voi", a precizat Vanghelie.

Aproximativ trei sute de taximetrişti, cu maşinile lor, s-au adunat în Piaţa Constituţiei din Capitală pentru a cere modificarea legii astfel încât să-şi poată practica meseria ca independenţi şi respectarea unor prevederi deja existente în actul normativ, dar care sunt ignorate de autorităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici